Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ach jo, historik. Jako historik byste mohl vědět, že partyzánům se nejvíce dařilo tam, kde se mohli schovat. Tam, kde jsou hory či jiný nepřístupný terén.

Jako historik byste mohl vědět, že všechno má své příčiny a následky. Mohl byste vědět, že například Maďarsko bylo bráno coby poražený stát ve druhé světové a Rusáci s ním také tak zacházeli. Nebyli tam, narozdíl od Čech, osvoboditelé.

To, že lidé nadávají na Brusel, někteří podporují Putina či Trumpa, má zase své příčiny. Průšvih je v tom, že v tomhle se shodnete s lidmi, kteří za to mohou. Místo aby se příčiny řešili, začnete vysvětlovat lidem, že je jejich myšlení špatné a že by měli myslet jinak.

4 1
možnosti
JR

J83a85r95a 81R69a46n45k

19. 11. 2016 23:05

Sorry, ale Putina a tim padem i Vas uz nemusim:-/

1 2
možnosti
MC

Hlavně, že se vám líbí více v Praze než ve vašem rodném Minsku. Napište raději něco vašemu lidu Vy vypečený rozumbrado.Rv

3 6
možnosti
PP

Zřejmě jste se sebou spokojen. Asi nemáte výbavu na to abyste pochopil, že se takovýmto příspěvkem přiznáváte k defektu.

6 2
možnosti
TH

Jo, jo, lépe je držet hubu a krok, co autore? Třeba se potom díky vlezdoprdelismu k mocným dostaneme k lizu.

2 3
možnosti
PP

To "co autore?" mi přišlo jako nějaká výtka. Pletu se nebo jste vedle?

0 2
možnosti
  • Počet článků 28
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 716x
Vzděláním historik, profesí novinář (RFE/RL). Pocházím z Běloruska, v Čechách jsem téměř 14 let. Publikoval jsem v českých médiích, občas komentuji politické a společenské události v Rusku a Bělorusku pro Český rozhlas. Doma se dávno cítím více v Praze než v Minsku. Jako historik se zabývám dějinami někdejšího Rakouska-Uherska. Jsem autorem první vydané v Rusku velké monografie o habsburské říši.

Seznam rubrik